Mankalan lähikunnat, kuten Lahti, Nastola, Iitti

Rakennuspeltityöt pieniin ja suuriin rakennuksiin Iitin Mankalasta 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
tile icon

Tarvitsetko peltiä katolle? Mankalan Peltityö Iitistä tuo saatavillesi kaikki tarvitsemasi rakennuspeltityöt raudanlujalla ammattitaidolla. Me teemme kaikenlaiset peltityöt kotisi suojaksi piipunpelleistä ikkunapelteihin – me vastaamme taatusti tarpeisiisi. Olivat tarpeenasi piipunpellit tai ikkunapellit, ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan pellit paikoilleen!

Mitkä rakennuspeltityöt?

Rakennuspeltityöt kattavat laajan kirjon erilaisia peltituotteita, jotka ovat talosi ulkopintojen suojana. Erilaiset peltirakenteet pitävät esimerkiksi savupiiput suojattuina ja tiiviinä, suojaavat talosi ikkunat tai toimittavat tiiviin katon virkaa. Asentamiamme peltituotteita ovat muun muassa:

  • piipunpellit
  • piipunhatut
  • kattolistat
  • ikkunalistat ja -pellit
  • kynnyslistat.

Pellitysten kanssa ei parane säästellä. Esimerkiksi piipunpellit ja piipunhatut ovat jokaisen talon ja kiinteistön kunnon kannalta elintärkeitä. Hyvin asennettu, laadukas piipunhattu pitää savupiipun tai ilmanvaihtokanavan roskattomana ja suojaa korroosiolta ja sateelta. Ikkunapellit taas luonnollisesti pitävät kotisi ikkunat suojattuna sadevedeltä, joka muutoin tulvisi ikkunoita pitkin aina talon rakenteisiin asti.

Me tunnemme onneksi erilaisten peltirakenteiden piirteet ja käyttötarkoitukset läpikotaisin. Esimerkiksi listojen valinnassa ja asentamisessa on asiantuntijan apu tarpeen. Kysy meiltä peltituotteidemme käyttötarkoituksista, eduista, malleista ja hinnoista tarkemmin. Tutustu myös kuvagalleriaamme.

Ammattimaiset palvelut yksityisille ja yrityksille

Rakennuspeltityöt ovat tarpeen kaikissa rakennuksissa, oli kyse sitten omakotitalosta tai suuremmasta kiinteistöstä. Palvelemme aktiivisesti niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä kaikissa talon tai kiinteistön pellitystöissä. Omakotitalojen ja muiden asuinkiinteistöjen pellitykset ovat meille arkipäivää. Peltikatot, piipunhatut, listat ja monet muut peltirakenteet myymme ja asennamme joko kokonaisvaltaisena palveluna tai yksittäisenä urakkana.


Teemme myös suurimittaisia peltitöitä Iitin seudun kerrostaloihin. Taloyhtiöiden on helppo tilata kattavat peltityöt meidän kauttamme, kattoturvatuotteet poislukien. Emme myöskään valitettavasti tee kattoremontteja. Toimimme aliurakoitsijana eri rakennusfirmoille ja muille rakennuttajille, jotka tarvitsevat laadukkaat pellit esimerkiksi uudisrakennuksen viimeistelyyn.


Muistathan, että tekemästämme työstä saat myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksellä säästät helposti roppakaupalla rahaa, joten tutustu rauhassa vähennyksen reunaehtoihin, ja ota se huomioon loppulaskua miettiessäsi.